HESA campers

Over ons:

We zijn een jong bedrijf dat zich toelegt op het ontwerpen en bouwen van buscampers, we zijn gestart in 2018.

Wij zijn Maria en Jelle Oudemans, wij kamperen al ons hele leven. We zijn begonnen in de tent en hebben ruim 15 jaar geleden de overstap naar een buscamper gemaakt. We hadden toen kleine kinderen en wilden net iets meer comfort en gemak om te kunnen rondtrekken. We hebben in die ruim 15 jaar alle voordelen van een relatief kleine camper ontdekt: Je kan op een gewone parkeerplaats parkeren, een moderne bus rijdt bijna net zo makkelijk als een personenauto en het kan met een gewoon autorijbewijs (een B-rijbewijs).

Wij hebben veel ervaring met kamperen in Scandinavië. Waarbij we ook vaak wildkamperen (in Noorwegen en Zweden). Onze campers zijn daarvoor uitermate geschikt. Door het zonnepaneel op het dak kan de koelkast zonder problemen functioneren zonder walstroom. Het mooie van wildkamperen is dat je op de mooiste plekken kan overnachten. Tussen de rendieren of aan een prachtig meer…

Met de camper zijn we uiteraard ook in andere delen van Europa geweest, zoals in Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Engeland, Wales,  Schotland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Tsjechië, Kroatië, Hongarije en Polen.