HESA campers

gallery/img_9233`_b

Over ons:

We zijn een jong bedrijf dat zich toelegt op het bouwen en verhuren van buscampers.

Wij zijn Maria en Jelle Oudemans, wij kamperen al ons hele leven. We zijn begonnen in de tent en hebben zo’n 10 jaar geleden de overstap naar een buscamper gemaakt. We hadden toen kleine kinderen en wilden net iets meer comfort en gemak om te kunnen rondtrekken. We hebben in die 10 jaar alle voordelen van een relatief kleine camper ontdekt: Je kan op een gewone parkeerplaats parkeren, een moderne bus rijdt bijna net zo makkelijk als een personenauto en het kan gewoon met een B-rijbewijs (autorijbewijs).

Wij hebben veel ervaring met kamperen in Scandinavië. Waarbij we ook vaak wildkamperen (in Noorwegen en Zweden). Onze campers zijn daarvoor uitermate geschikt. Door het zonnepaneel op het dak kan de koelkast zonder problemen functioneren zonder walstroom. Het mooie van wildkamperen is dat je op de mooiste plekken kan overnachten. Tussen de rendieren of aan een prachtig meer…

We zijn uiteraard ook in andere delen van Europa geweest met de camper zoals in Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Engeland, Schotland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië en Kroatië.

gallery/bus-jelle1-groot bewerkt (2)
gallery/maria_camper