camper bouwen

Camper bouwen:

Wilt u een camper laten bouwen door een camperbouwer in Den Haag? Wij zitten in Nootdorp, vlakbij Den Haag, Zuid Holland.

Bus laten ombouwen naar camper:


Buscamper laten bouwen

Wij richten ons op het bouwen van buscampers. Hierbij bouwen we een bedrijfsbus om tot camper. Voor de grotere bussen werkt HESA campers meestal met de Citroën Jumper / Fiat Ducato / Peugeot Boxer. Deze bussen zijn er in verschillende lengte- en hoogtematen, wij gebruiken meestal de maten L2H2 of L3H2, deze zijn respectievelijk 5,40 m en 6,00 meter lang. Het voordeel van deze bussen is dat ze in een normaal parkeervak passen. Voor de meer compacte bussen hebben we ervaring met de Opel Vivaro / Renault Trafic.

Indeling

Er is een aantal “standaard” manieren om een camper in te delen, die prima kunnen voldoen, maar er is in samenspraak nog veel meer mogelijk. Voordat we gaan bouwen, maken we eerst een 3D model zodat u een beeld krijgt hoe de camper eruit komt te zien. U kunt met ons afstemmen wat uw wensen zijn. 

Denk hierbij aan de indeling, de plaatsing van ramen en dakramen en de afwerking. Wel of geen zonnepaneel, luifel, wasruimte, enzovoort, enzovoort. 

Extra zitplaatsen

Wij bieden de mogelijkheid om extra RDW goedgekeurde zitplaatsen te creëren. Hierbij is het mogelijk om totaal 4 of 5 zitplaatsen te maken, waarbij dus 4 of 5 personen legaal op reis kunnen op officieel RDW goedgekeurde zitplaatsen.

Kom vrijblijvend langs

Heeft u interesse gekregen in een van onze oplossingen of wilt u eens vrijblijvend een gesprek voeren over de mogelijkheden neem dan contact met ons op via mail, WhatsApp of telefoon voor een afspraak.

> direct naar contact

gallery/img_4282

Zelfbouw camper?

Zelf een bus ombouwen naar buscamper

 

Zelfbouw

Ook als u zelf een bus wilt ombouwen naar camperbus, maar bepaalde taken liever wilt uitbesteden, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Te denken valt bijvoorbeeld aan het plaatsen van dakramen of ramen in de wand. Veel mensen zijn een beetje huiverig om “de zaag” in hun mooie bus te zetten, om een raam te plaatsen, wij hebben hier ervaring in en nemen u deze zorg graag uit handen. (Overigens gebruiken wij geen zaag om gaten te maken aangezien daarbij te veel risico bestaat op beschadiging van het plaatwerk.) 

Camper keuring bij RDW

Ook de keuring bij de RDW en de aangifte van rest BPM kunnen we voor u verzorgen. Er komt dan kampeerauto op uw kentekenbewijs te staan, waardoor u nog maar het kwart-tarief aan wegenbelasting hoeft te betalen. De bus verandert van bedrijfswagen naar personenauto waardoor er nog rest BPM afgedragen moet worden.

Kom vrijblijvend langs

Als u interesse heeft gekregen in een van onze oplossingen of eens vrijblijvend een gesprek wilt voeren over de mogelijkheden neem dan contact met ons op via mail, WhatsApp of telefoon voor een afspraak.

 

> direct naar contact

Eisen en RDW keuringen


Extra zitplaatsen

Wij bieden de mogelijkheid om extra RDW goedgekeurde zitplaatsen te creëren. Hierbij is het mogelijk om totaal 4 of 5 zitplaatsen te maken, waarbij dus 4 of 5 personen legaal op reis kunnen op officieel RDW goedgekeurde zitplaatsen.

Camper keuring bij RDW

Ook de keuring bij de RDW en de aangifte van rest BPM kunnen we voor u verzorgen. Er komt dan kampeerauto op uw kentekenbewijs te staan, waardoor u nog maar het kwart tarief aan wegenbelasting hoeft te betalen. De bus verandert van bedrijfswagen naar personenauto waardoor er nog rest BPM afgedragen moet worden.

Keuringseisen camper

Er zijn verschillende eisen waaraan een kampeerauto voor de RDW moet voldoen. Om voor het kwarttarief van de wegenbelasting in aanmerking te komen moet nog aan een aantal aanvullende eisen worden voldaan. Onderstaand staat een link naar de eisen van de RDW en eentje naar de eisen van de belastingdienst.


> link naar inrichtingseisen RDW


> link naar inrichtingseisen Belastingdienst

gallery/camper_molens_vierkant - bewerkt
gallery/img_4485